mariesundqvist

Senaste inläggen

Av Marie Sundqvist - 27 januari 2011 19:49

Hej! har inte orkat blogga. ledsen. iallafall, hade skola till typ 3. efter satt jag å anna å plugga till typ5. åkte hem, åt, kollade klart på en film å laddade över bilderna från dagen. jag hade med kameran men mindes det inte försen i slutet. så lite bilder. heh. nu ska jag snart gå å ta en skön dusch å sen äta glass. gott å skönt för min hals! ska inte skriva mer nu! laddar upp bilderna nu men i ett annat inlägg!


Puss/MANNONS
Av Marie Sundqvist - 26 januari 2011 19:17

var ett tag sen jag skrev. timmässigt alltså. jag har haft så mycket att göra! tankar som vimmlar runt i huvudet på mej. jättejobbigt! har gjort bort SH-provet idag också. skönt. innebandy på idrotten också, så nu känner jag mig sjuk igen. brukar hända så när man tränar fast man är sjuk. var tvungen att stanna på skolan i en timme. kom hem, åt middag (PLÄTTAR). jättegott. verkligen! precis vad jag behövde. kollade klart på filmen jag börjat se på efter skolan å nu sitter jag här å lyssnar på Mulan-låtar. så sött. ska gå ner senare, fika lite kanske å sen sova tidigt. väldigt skönt det med. tyvärr inga bilder men det kommeR!Puss/M

ANNONS
Av Marie Sundqvist - 24 januari 2011 20:11

passar på att skriva ett inlägg nu, det mest troligt sista för idag. orkar inte blogga! trots att jag hade med kameran idag glömde jag att fota. så fram tills jag får något att fota så får ni lite random bilder. dock inte nu för orkar inte he i minneskortet i datorn. avancerat. eftersom vi har alla tv kanaler i 2 veckor nu så ska jag gå å nöta något jag aldrig brukar kolla på. skönt och avkopplande. sist en varm dusch för att fokusera tankarna och sedan väntar sängen.

IMORGON; prat om droger. hela dagen. slutar 12. fika med emma. åka hem. äta. kör. blogga. sova.låter väl bra? tur att jag har morgondagen planerad. . . eller så är det inte det.


Puss/MAv Marie Sundqvist - 24 januari 2011 12:35

än en gång sitter man i skolan innan so;n. köttbullar å makaroner till lunch. ingen höjdare. . .

måste säga typ grattis till adam också, grattis!


Puss/m


Av Marie Sundqvist - 22 januari 2011 17:16

har pluggat hela dagen. mer elr mindre koncentrerad men oftast mer. har som nött in det mesta i huvudet å nu ska det få lägga sig. imorgon hoppas jag att kaoset i mitt huvud reds ut och att jag mer eller mindre kan allting imorgon. skulle vara så skönt. ska sätta påminnelse på mobilen att skicka in engelskabrevet imorgon. det ska jag inte glömma. inte för allt i världen. det var kanske att överdriva. men ändå. hoppas att jag snart ska äta. jag är hungrig.


Puss/M


Av Marie Sundqvist - 21 januari 2011 20:23

asså älska rubriken<33333333

just duschat, så grymt skönt. myys. varmt å skönt. skönt. skönt. borde egentligen plugga men jag orkar ju inte! gaaah vad jobbigt!!:(((((((

har inte så mke att säga/skriva i varjefall så jag uppdaterar igen när jag har ngt att skriva! gr8 ? brabra!


Puss/M


Av Marie Sundqvist - 21 januari 2011 15:48

      hinner inte uppdatera ngt nu, måste skynda mej att sätta igång med Samhälls, prov på onsdag. uppdaterar senare, typ ikväll. ni fick några bilder iallafall.


Puss/M

Av Marie Sundqvist - 20 januari 2011 10:32

mitt huvud dunkar å jag är fortfarande trött fast jag nästan sovit i 11 timmar. eller inte sovit utan legat i sängen. så sjukt. hade lätt kunna sova, så otroligt skönt! nu har min hals börjat göra ont också. jag förstår inte vad världen vill mej i tider som dessa. humhum. nu ska jag gå ner å lägga mej i soffan. äta lite vindruvor. å måste få säga att min pappa är helt otrolig! han har fixat allt åt mej! typ hämtat vatten, fixat mat och sånt, under HELA natten. dock åt jag inget inatt men ni förstår vad jag menar. nu känner jag att febern nått sin spets så ska gå innan jag faller ihop. japp, det är så jag känner när jag har feber. *SUCK*Puss/M

Presentation

*-*

Sök i bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Hur ställer du dig i frågan om abort?
 För
 Mot
 Delad mening
 Jag bryr mig inte, man får göra som man vill
 Det beror på hur "fallet" är

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Länkar

Arkiv

Följ bloggen

Följ mariesundqvist med Blogkeen
Följ mariesundqvist med Bloglovin'

Nedräkning till skolavslutningen!

Nedräkning skolavslutning!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se