mariesundqvist

Alla inlägg under januari 2011

Av Marie Sundqvist - 17 januari 2011 12:40

hejj!

vad blir "telefon" + "nyckel" ???
















PINKOD SÅKLART!


hehe, klarade ni av den? isåfall . . . all respekt åt er!



Puss/M

Av Marie Sundqvist - 16 januari 2011 18:26

hej! såg en skräckfilm till igår å de väckte mej. suck. iallafall, somnade just efter 4 (?) å jag vaknade vid halv 9 av att NÅGON hoppade på mej. än en gång, suck. väldigt jobbigt. slet av mig täcket och sa att vi skulle se på film. vilken stil liksom?! näärå, nog var det bra. men två av busarna sov under i princip hela filmen å vaknade tydligen inte försen vid 14 tiden. dåligt. for till sara innan 12, satt där å prata å busade med Molly, deras nya å supersöta hund. gaaash va söt!

nu känner jag att huvudvärken börjar komma krypande så jag kanske ska ta en tablett å göra lite skolarbete. skulle vara bra att göra bort lite grejjs. klockan 8 blir det såklart solsidan. äntligen säsong 2! happyhappy.


Puss/M


Av Marie Sundqvist - 15 januari 2011 20:09

Vad är det mer killar och skräckfilmer? asså jag förstår inte! typ låtsas vara helt lugnt fast man ser på dem att de är skiträdda! haha. men jag gillar det. känns skönt att få vara den som är rädd. för det är jag ju. rädd alltså.

nu ska jag äta lite vindruvor å sen blir väl en till film. fast jag lär somna,,,

heheh. buus.


Puss/M


Av Marie Sundqvist - 15 januari 2011 17:15

Hej! har nyss ätit pizza å nu sitter jag med i samma rum som de pojkar som sitter vid datorn. JOBBIGT. varmt är det också, men det är skönt. jag fryser. följde med pappa å hämtade pizza å hjälpte min syster att fixa ngn dörr. jag pratade med Loka och elias. så söta bäggetvå! nu ska jag fortsätta lyssna på musik å sen ska vi tydligen se film, skräckfilm. jag typ. NEJ! fyfan. usch. neej!

vi får se!


bloggar mer sen.


Puss/M


 


Av Marie Sundqvist - 15 januari 2011 11:27

asså vad är det med faktumet att mina kompisar åker bort på helgerna?! direkt jag är borta så är typ alla hemma å vill hitta på nå, när jag är hemma har alla plötsligt åkt bort....... ska plugga lite idag tror jag, har ju inte så fruktansvärt mke mer för mej. ikväll hoppas jag att min älskling kommer förbi ett tag. saknat dej som fan!<3

jag saknar typ alla gamla tider med er liksom. typ förut, hittade vi på saker hela tiden tills det blev lite bråk å sånt. nu vet jag inte vad som hänt, alla har som splittrats även fast vi lovade varandra och oss själva att inte göra det. jag förstår inte vad som gick fel. kanske var det sommarlovet som höll oss på avstånd. eller så var det bara att vi glömde sakta bort varandra. jag saknar er så himlans mycket! de bästa tiderna var ju med er.


  den gången ni köpte en hel b&j och jag sa "ni kommer inte orka äta upp den" men ni tänkte inte låta mej ha rätt så ni pressade. trots det lyckades ni inte. så... vad vare jag sa? (;


gången vi var ute hos anna å träffade "malin the man". åså hade vi ju mopedrace.

 

Gången vi tältade i augusti på stranden på saras födelsedag? när vi vaknade på morgonen märkte vi att det regnade in. vi hade en så sjukt otroligt mysig helg!

  Gångerna vi suttit på gården och sjungit. mångamånga gånger.

  då vi var å åt å vi för första gången fick en bild på alla samtidigt?

 

de gånger vi varit och simmat och varje gång typ "belönat" oss med en glass? eller anna som alltid ville äta den i bastun. det slutade typ med att glassen droppade. "nu har vi ju tränat bort en massa så vi kan ju äta en glass! dessutom är förbränningen bäst efter träning!" bästa motivationen!

den här bilden säger så sjukt mycket men jag väljer ett ord. Fjortisar. ;)

första helgen på sommarlovet, vi firade min p annas födelsedag. simon, petter å elina var också där ett tag. åså badade vi å våra skor fastnade på botten i leran. vi höll elden vid liv hela natten. vi såg hur solen gick ner och 5 minuter senare gick upp. det blåste mycket men vi stod längst ut på udden å fotade. malin, du å jag åt gammal glass men det var så gott. vi var nog hungriga. det var så varmt där vi sov så vi tog ett täcke och gick ut å la oss på gräset. vi sov i bara någon timme. vi kunde inte låta bli att skratta för gräset kittlades så fruktansvärt mycket.

  gången vi satt i hamnen och pratade om alla våra problem. allt liksom löste  sig. när allt var löst gjorde vi chokladbollar och tog med fika och hade picnic på ängen. det var dagarna då sara jobbade. så vi gömde oss i det meterhöga gräset och skrämde henne. åså kastade vi ner cuklarna så hon inte skulle se de.

gången då vi for ut till den där ön å vi blev sjösjuka för det gick så mycket vågor. åså döpte vi fåren. så skrattade som fan för att vi skulle försöka fota våra skor. det gick inte så bra...

 

i slutet av sommaren typ. dagen då jag å emma kommit hem från uff. vi satt på fotbollsplanen och pratade ut, än en gång, om våra problem och allt mysko som hänt. jag hade med godis också eftersom vi tyckte så synd om oss själva så tryckte vi i oss lite godis. det hjälpte!

 

å idol. det var några av de jobbigaste timmarna i mitt liv. å fan vad vi gnällde! köerna gick för sakta, för många omtagningar och vise versa. såhär i efterhand är jag ändå glad att vi gjorde det. tur att vi fick det tillsammans.


trots att det var så länge sen kommer man ihår alla olika tillfällerna på så olika sätt och jag saknar de! ni har förändrats men ni är fortfarande samma personer som ni var när vi träffades första gången. jag älskar er fortfarande tjejer. inget kommer förändras vad gäller det. jag hoppas bara ni förstår hur mycket vi går miste om.


Puss/M




   

               

                             

dehär är några av de över 4000 bilder jag har med er.




tänker på er.


Av Marie Sundqvist - 14 januari 2011 21:36

Hemmakväll! mamma, pappa å morfar var ju här. asså mamma å pappa brukar ju vara här men iallafall! satte mej vid pianot åså slutade det med att alla satt å sjöng, asså lätt mysigaste. det var så länge sen det "hände" något sånt här. så glad att vi liksom "håller ihop" nu. närmare och närmare. ni vet att jag älskar er. jag tror inte mina föräldrar och min morfar läser min blogg men kände att jag bara ville få "säga" det liksom. finaste kvällen på länge. inväntar rasmus imorgon! eller har jag blivit fastkedjad i källaren tills dess? nää det får jag verkligen inte hoppas! funderar på att gå på stan för en fika med någon söt. nu blire att krypa ner under täcket eftersom jag fryser som att jag inte skulle ha ett uns i kroppen och jag skakar så man kan göra typ... MILKSHAKE! illa! tar med mej en kopp thé och mina varma känslor... åså låser jag dörren såklart!


åså jag idag då!

     


Pöööwws!/M


 



Jag försöker blicka framåt i hopp om att det blir bättre!

Av Marie Sundqvist - 14 januari 2011 15:59

jag kan typ inte lyssna på "normala" låtar längre, sånna som jag tidigare typ älskat. allt känns så himla falskt, asså som att dem bara sjunger massa text som egentligen inte har ngn mening. Ron Pope, Melissa Horn och lite Lasse. sen är det inte så mke. lite oskar linnros å så också men det är väl typ allt. hoppas det går "över" snart!

Presentation

*-*

Sök i bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Hur ställer du dig i frågan om abort?
 För
 Mot
 Delad mening
 Jag bryr mig inte, man får göra som man vill
 Det beror på hur "fallet" är

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Nedräkning till skolavslutningen!

Nedräkning skolavslutning!


Skapa flashcards