mariesundqvist

Alla inlägg under januari 2011

Av Marie Sundqvist - 19 januari 2011 10:01

lite bilder från tidigare i veckan och slutet av förra!

             Katten på bilderna är vår ena katt, Jasmine. hon är väldigt busig å väldigt svår att få med på bild. hon står hellre bakom kameran ;)           ännu en bild på vårat pepparkakshus *stolt*           Solbilderna är från i lördags.



nu lite mysko bilder från idag!

  KemiKemiKemiKemiKemiKemiKemiKemiKemiKemiKemiKemiKe
miKemiKemiKemi     veckans schema (aaaa)

  det är denhär boken jag har pratat om som jag läst. läste den dock på engelskan där namnet är "dragonkeeper". verkligt bra bokserie tycker jag. väldigt lättsam att läsa så du kan förstå och sätta dej in i boken oavsett om du är trött eller ej.




Nu känner jag att jag är lite hungrig, åt ingen frukost. eller förlåt, jag ljög, det gjorde jag visst. en bamyl och ett glas vatten. :G


Puss/M


Av Marie Sundqvist - 19 januari 2011 09:40

Hej! blev hemma idag då jag hade typ 40 graders feber. jag frös som jag vet inte vad hela natten. så jobbigt! åså känns huvudet helt tungt som om jag hade 5 kg stenar därinne som studsar mot huvudets inre väggar direkt jag rör mej. min lillebror är också hemma å sjuk, det var han som smittade mej från början. småbröder -.-

jag var faktiskt ganska peppad på att gå till skolan idag, vi skulle ju ner i musikrummet å jag skulle få höra några i klassen sjunga å spela. MEN så händer detta, en sjukdom! tur att jag inte har ont i halsen för då kan jag ju ändå sjunga utan att det tar skada. dock låter det nog inte så bra när jag redan nu låter som en tant som rökt i 60 år typ. halsen är som helt tjock.  febern har börjat försvinna iallafall efter att ha knarkat bamyl. heh.


nu ska jag väl börja plugga. läsa lite kemi kan jag ju göra å skriva på svenskan/engelskan fastän jag är sjuk. jobba matte kändes dock lite jobbigt. SUCK. jag som skulle behöva det.



skriver mer senare, jag är ju som sagt hemma hela dagen.



Puss/M



Av Marie Sundqvist - 18 januari 2011 19:00

angående den dära "ändringen vad gäller stjärntecken" måste jag bara säga, HEEREGUD FOLK! lugna ner er liksom? läs ordentligt och ni ser att de "nya systemet" bara gäller för de som är födda år 2011 och även om det INTE var så skulle jag fortsätta vara tvilling som tidigare, tror ni jag bryr mej om nå löjligt påhitt ngn har upptäckt? neej. vill jag byta stjärntecken kan jag vara påhittig själv, jag behöver ingen annan som är det åt mej. sådeså.


artikeln hittar ni här!



Puss/M



Av Marie Sundqvist - 18 januari 2011 17:37

heej! blir ett snabbt inlägg nu så jag får fortsätta på min svenskadebattgrejj! skulle egentligen ha varit på kören typ nu men missade den. skulle inte ha hunnit osv osv. var ju dessutom tvungen att göra detta som sagt! kom hem från stan för ett tag sen med tre nya tröjor i min ägo. bilder kommer kanske sen. tog en fika med anna på T.A, mysigt! satt där i drygt en å en halv timme å pratade, var verkligen kul att höra vad hon hållit på med, var så länge sen vi hördes! inte okej liksom.

med ett glas vatten vid min dator och musik i lurarna lutar jag mig över skrivbordet beredd att skriva som aldrig förr. jag ska klara det här. frågan är bara hur lång tid det tar.


Puss/M


p.s Glömde kameran hemma så inga nya bilder, kanske kommer snart!

Av Marie Sundqvist - 18 januari 2011 13:22

*vi pratar om hur det var när man var 11 år, om man trodde på jultomten, tandfen osv. anton säger*

"Hur gammal var man när man var 11?"

han menade förstås vilken klass man gick i då, inte hur gammal man var. han är lite trött idag, verkar det som. han skriver "sovit" med å= Såvit. myysko.

än en gång drar herr Pope med mej i pluggandets värld. det är som att jag memorerar när jag lyssnar på musik. jag memorerar allt som händer, minnen fastnar ju bra så, de vet ju alla liksom. nu ska jag skriva svenska, väldigt mycket! -.- får plugga som en dåre. ska diskuteras imorgon, är jag redo? aldrig redo.




Puss/m

Av Marie Sundqvist - 17 januari 2011 22:30

tänkte att jag skulle göra ett sista inlägg för dagen, jag har ju blivit duktig på att blogga nu, lite mer regelbundet. känns bra att jag nu har en kategori där jag kan skriva om mina många funderingar, känns grymt. ska försöka ha några i veckan, så jag låter mina ideér få komma in i mitt huvud och ut i mina fingrar.

imorgon tror jag det blir att vara med anna å sara. myys. på stan för en fika eller typ bada  å ligga i en bubbelpool å mysa? eller typ bada? jag vet inte hur det blir ännu men något blir det! slutar 12 imorgon så ska sitta å göra svenska/engelska tills anna slutar å säkert sara också (14). imorgon är det första gången för våra estetiska val.  musik, here i come. det blir nog bra. jag tror jag kommer klara av det. det borde jag ju göra.


Pussågodnatt/M


 

bild från min stuga i höstas. det ösregnade men jag var ut å fota lite.

saknar sommaren. varför blire inte bara sommar snart?

Av Marie Sundqvist - 17 januari 2011 20:06

Hej! sitter å lyssnar på underbara Ron Pope. han har ändå gjort ganska många bra låtar. låtar som går bra att lyssna på när man pluggar. låtar som gör att man får ett litet leénde på läpparna som man inte riktigt kan släppa eller skaka av sig. inom mej väcks ett ljus, ett uns av lycka som liksom värmer upp hela rummet. hur gjorde man innan man kunde lyssna på musik dygnet runt, 7 dagar i veckan? stackars alla som levde då. jag tror att ett liv utan musik skulle ha gjort mej till en mer olycklig människa än vad jag är idag. inte för att jag skulle påstå att jag är det, but i´m just saying. nu ska jag ta å gå ner å spela lite piano. tack gode gud att mamma gjorde så jag började spela när jag var liten. jag vet att jag inte hade orkar börja spela nu , liksom börja från ruta noll. jag är så glad över allt jag kan. det är så perfekt.



Puss/M

Av Marie Sundqvist - 17 januari 2011 14:18

jag har funderat på en sak. ni vet kisterlapparna som brukar vara på äpplen? tänkt om det skulle vara en sändare på de så affären kunde följa kunden som köppt ett äpple. då skulle man kunna se procentuellt sett hur många äpplen som kastas av de som köps. jag menar, det skulle vara assmart! då kanske folk skulle börja köpa lite mindre frukt istället för att kasta en massa! fast det förstås. det skulle nog bli en hög dyra äpplen. men man kan ju sätta i några äpplen å se vilka det är som köper äpplen eller frukt förövrigt. barn, unga eller gamla? jag vet inte faktiskt, men en sak vet jag. jag är en stor konsument av äpplen. hehe.



Puss/M


Presentation

*-*

Sök i bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Hur ställer du dig i frågan om abort?
 För
 Mot
 Delad mening
 Jag bryr mig inte, man får göra som man vill
 Det beror på hur "fallet" är

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Nedräkning till skolavslutningen!

Nedräkning skolavslutning!


Ovido - Quiz & Flashcards