mariesundqvist

Alla inlägg under januari 2011

Av Marie Sundqvist - 24 januari 2011 20:11

passar på att skriva ett inlägg nu, det mest troligt sista för idag. orkar inte blogga! trots att jag hade med kameran idag glömde jag att fota. så fram tills jag får något att fota så får ni lite random bilder. dock inte nu för orkar inte he i minneskortet i datorn. avancerat. eftersom vi har alla tv kanaler i 2 veckor nu så ska jag gå å nöta något jag aldrig brukar kolla på. skönt och avkopplande. sist en varm dusch för att fokusera tankarna och sedan väntar sängen.

IMORGON; prat om droger. hela dagen. slutar 12. fika med emma. åka hem. äta. kör. blogga. sova.



låter väl bra? tur att jag har morgondagen planerad. . . eller så är det inte det.


Puss/M



Av Marie Sundqvist - 24 januari 2011 12:35

än en gång sitter man i skolan innan so;n. köttbullar å makaroner till lunch. ingen höjdare. . .

måste säga typ grattis till adam också, grattis!


Puss/m


Av Marie Sundqvist - 22 januari 2011 17:16

har pluggat hela dagen. mer elr mindre koncentrerad men oftast mer. har som nött in det mesta i huvudet å nu ska det få lägga sig. imorgon hoppas jag att kaoset i mitt huvud reds ut och att jag mer eller mindre kan allting imorgon. skulle vara så skönt. ska sätta påminnelse på mobilen att skicka in engelskabrevet imorgon. det ska jag inte glömma. inte för allt i världen. det var kanske att överdriva. men ändå. hoppas att jag snart ska äta. jag är hungrig.


Puss/M


Av Marie Sundqvist - 21 januari 2011 20:23

asså älska rubriken<33333333

just duschat, så grymt skönt. myys. varmt å skönt. skönt. skönt. borde egentligen plugga men jag orkar ju inte! gaaah vad jobbigt!!:(((((((

har inte så mke att säga/skriva i varjefall så jag uppdaterar igen när jag har ngt att skriva! gr8 ? brabra!


Puss/M


Av Marie Sundqvist - 21 januari 2011 15:48

      hinner inte uppdatera ngt nu, måste skynda mej att sätta igång med Samhälls, prov på onsdag. uppdaterar senare, typ ikväll. ni fick några bilder iallafall.


Puss/M

Av Marie Sundqvist - 20 januari 2011 10:32

mitt huvud dunkar å jag är fortfarande trött fast jag nästan sovit i 11 timmar. eller inte sovit utan legat i sängen. så sjukt. hade lätt kunna sova, så otroligt skönt! nu har min hals börjat göra ont också. jag förstår inte vad världen vill mej i tider som dessa. humhum. nu ska jag gå ner å lägga mej i soffan. äta lite vindruvor. å måste få säga att min pappa är helt otrolig! han har fixat allt åt mej! typ hämtat vatten, fixat mat och sånt, under HELA natten. dock åt jag inget inatt men ni förstår vad jag menar. nu känner jag att febern nått sin spets så ska gå innan jag faller ihop. japp, det är så jag känner när jag har feber. *SUCK*



Puss/M

Av Marie Sundqvist - 19 januari 2011 18:58

asså man mår inte bra när man inte ätit något på princip hela dagen. åt minilite middag å sen tvingade pappa mej halvt-som-halvt att trycka en semla. jag tog typ 1/4. nu känner jag mej jättesjuk igen, huvudet snurrar och febern kommer krypande. jag får inte ta nå mer bamyl idag heller. ååååh! kanske inte kan åka till skolan imorgon iallafall. suck.

Kan hända att dehär är sista inlägget för idag för jag är så trött, fastän jag sovit princip hela dagen. hehe. det bästa mot sjukdom är sömn. japp.


Puss/M

Av Marie Sundqvist - 19 januari 2011 14:12

*suuuuuck*. jag har så ont i huvudet, febern har kommit tillbaka. har sovit hela dagen så natten lär bli ett helvete. ursäkta att jag svär men jag har typ ont i varje led i kroppen. har inte ätit något heller då jag halvt som halvt mått illa. pappa kom in med ett glas julmust för typ en timme sen och nu sitter jag här. ska nog klunka lite till julmust, det godaste jag någonsin druckit. jag är så TÖRSTIG!

ikväll är det ledarskola också men vet inte om jag kommer kunna gå. känns som att jag borde masa mig iväg där vid 6 tiden men vi får se. ska försöka få pappa att göra nå gott till middag. typ sallad. eller plättar. vi får se. nu ska jag gå å dö ett tag.


Puss/M

Presentation

*-*

Sök i bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Hur ställer du dig i frågan om abort?
 För
 Mot
 Delad mening
 Jag bryr mig inte, man får göra som man vill
 Det beror på hur "fallet" är

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Nedräkning till skolavslutningen!

Nedräkning skolavslutning!


Ovido - Quiz & Flashcards