mariesundqvist

Alla inlägg under december 2010

Av Marie Sundqvist - 5 december 2010 18:40

Heeey bloggen! jag är på riktigt bra humör! det luktar pepparkakor i hela huset då vi precist bakat klart det sista. eller rättare sagt, hett ihop pepparkakshuset! det blev inget vanligt hus utan en kyrka. första gången jag gör ett alldeles eget pepparkakshus. förutom i åttan men det räknas inte. det vart iallafall jättesött! ikväll eller senare iallafall ska vi dekorera det, nu har vi hållit på att he ihop det med smält socker, inte att leka med säger jag! riktigtriktigt varmt ! jag har bränt mej, TRE gånger. jag måste börja bli försiktigare! haha, nää nu ska jag skriva lite på svenskan, sen matte! ojojoj kvällen är bokad!



Puss/M


Juuste, vet inte om jag sagt dehär förut men jag kan inte längre lova att blogga minst två gånger/dag, iallafall inte på helgerna.


veckorna=minst 2ggr/dag

helgerna=minst 1ggn/dag



det låter väl bra iallafall?

ni förstår, jag har inte tid att blogga flera gånger på helgen, inte alltid.



Av Marie Sundqvist - 4 december 2010 17:21

Hallå! en utsliten och trött tjej som nu sitter framför datorn! vaknade ganska tidigt, åt frukost å for in till stan. inhandling av julklappar blev det. vi hamnade också på dagobert å åt en macka innan vi drog oss vidare till min bror inte långt därifrån. där fikade vi å jag njöt av att sitta i soffan då vi gått hela dagen i princip. sen skulle mamma nödvändigtvis in på ICA och under tiden vi satt i bilen å väntade somnade jag. det var några riktigt sköna minuter. nu känner jag mej lite piggare men fortfarande alldeles för trött. nu blir det snart mat men först ska jag kolla på lite gamla nationella matte A prov, jag vet, "plugga" på en lördag men vi har nationella nu till veckan. känns som att det är hög tid att kolla upp gamla nationella då ;)



  

det är vad en dag på stan kan göra en. utsliten.

 

 

Puss/M

Av Marie Sundqvist - 3 december 2010 17:31

 heej! min syster började göra ett inlägg men sen tog hon bort det -.- himlans så jobbigt! snart blire iallafall mat, jag håller på att svälta ihjäl. martina har inte lagat nå mat åt mej. typiskt. ikväll ska vi mysa, se film käka godis, popcorn å annat sånt där nyttigt. imorn ska vi fara in till stan en sväng, julhandla lite. jag hoppas också att vi gör ett pepparkakshus som min syster nästan lovat mej. men man vet ju aldrig med henne :H hehehhe  

nää nu vankas det mat, jag kan känna lukten på mils avstånd. sån matsniffare som jag är. hehh. juste, måste göra en ny header, jag blir snart tokig på mej själv! vad håller jag på med liksom?!


jag lämnar er i ovisshet.



Puss/M



















Av Marie Sundqvist - 3 december 2010 10:46

schyyy, jag har engelska nu, säg ingenting till Ann!

egentligen så jag ska lyssna på nån text å skriva nå ord. sorgligt nog orkar jag inte det. tråkigt när sånt inträffar. inatt kom min syster och hennes kille upp så idag ska jag chilla gärnet med dem. sen försöker jag göra mej av med ett presentkort men de går inge vidare.


nu ska jag he på spotify och hoppas att jag somnar.


Puss/M




Av Marie Sundqvist - 2 december 2010 15:47

  

its the guy to the right who is the BAAAD GUY!

nää men på riktigt, det är mannen till höger som gör att jag känner mej riktigt dålig! när jag skulle lämna in mitt prov så säger jag att han inte får vända på det försen jag gått ut. ellinora säger "jag håller upp dörren" jag springer. jag hör alf skratta hotfullt. jag känner mej som en FÖRLORARE.

jag springer ner för trappen. ellinora springer före. jag känner hur tårarna rinner. jag känner hur hjärtat slår. jag tycker att livet känns tungt. jag vet inte om jag håller på att få en hjärtattack. jag känner hur pulsen slår, ändå upp vid öronen. jag snubblar nerför trappan. jag känner hur blodet rinner nerför pannan. det har gått hål intill hjärnan. mitt liv går inte att rädda...






nää inte riktigt men lite så kändes det. förutom att ja å ellinora asgarvade hela vägen ner.



provet gjort, allting slut.




Puss/M



Av Marie Sundqvist - 1 december 2010 14:23

heeeeyya! kommer nyss från idrotten å ja rebecca å kajsa har klättrat tillsammans, å säkrat varandra! :) så duktiga vi var!  nu sitter jag och skriver på svenskan o bloggar lite. skriver mer när jag kommer hem. det blir nog bra tror jag. ska plugga också. i mängder. så kanske inte bloggar sen ändå... jag måste verkligen plugga, ledsen!


Puss/m


Av Marie Sundqvist - 1 december 2010 11:53

Haaallojj! måste börja säga att det blev en lyckad kväll igår! hade supermys med sara å soraya!  piano, skönsång och fika, mmmm!♥♥♥ dem är verkligen duktiga, de två! imorse väckte pappa mej kvart över 6 och jag hade ett leende på läpparna. pappa åkte iväg till älvsbyn å jag å min lillebror satt hemma o kollade på julkalendern. den var inte alls julig! asså WB mysteriet på greveholm fast en dålig variant. iallafall, jag fick gå till bussen vilket jag hade typ gruvat mej för eftersom jag alltid är så trött på morgonen men faktum är att jag tyckte det var skönt med en liten promenad innan skolan. på bussen pratade jag med ganska många från min förra klass å nu känner jag att jag saknar dem!♥♥ ringen vart iallafall sluten!

nu känner jag att huvudvärken kommer krypande o snart har vi klättring. så kan det vara.


nä, nu ska jag skriva lite svenska å sen beger vi oss bort mot idrotten!


jag känner att dehär kommer bli en bra dag!



PÖSS/M


                  

nu gör det inte så mycket att sommaren är långt bort,

dock saknar jag mina allra bästa vänner. dem som alltid

stått mej närmast. vad hände egentligen? ni vet att jag älskar

er !





Presentation

*-*

Sök i bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Hur ställer du dig i frågan om abort?
 För
 Mot
 Delad mening
 Jag bryr mig inte, man får göra som man vill
 Det beror på hur "fallet" är

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Länkar

Arkiv

Nedräkning till skolavslutningen!

Nedräkning skolavslutning!


Ovido - Quiz & Flashcards