mariesundqvist

Alla inlägg under december 2010

Av Marie Sundqvist - 19 december 2010 15:14

Heej! ledsen för den mindre bra eller tillåmed usla uppdateringen här på bloggen men jag har varit i stugan i helgen med ett mindre snabbt mobilt bredband, ni vet hur det är! -.- jag ska dock tillbaka dit på ett tag, men eftersom tjejerna kommer hit imorrn å övar inför 22 december var jag tvungen att komma hem idag. mamma är kvar i stugan, hon ska hem på tisdag för att jobba. som tur är fick vi lov redan i fredags så inge mer skola för mej det här året! kändes skönt att skriva det!! ;) har precis låst dörren å sitter nu i mitt rum å äter lite godis, det är ju trots allt söndag och 4;e advent, eller hur? jag har ju gratis mms idag också som jag absolut måste utnyttja idag. jag är ju så dålig på sånt. mms alltså.


hehe, nu ska jag gå!


Puss/M




ledsen för att det kommit upp så få bilder men asså jag har verkligen bildbrist! :(

Av Marie Sundqvist - 16 december 2010 15:52

Hej! vi ska sjunga å spela ikväll. efter att ja å anna varit lite oense så är det bestämt. vi kör ikv! känner mej nästan lite taggad om det inte varit för att jag var så hungrig! men som tur är tar anna med något att äta. vi lär inte få äta försen samma tid som igår. eller vi får äta då det inte kommer lika mke folk.

vi kör samma låtar som igår+en till med sång. sen ska vi spela några låtar också å vem vet, kanske tillomed sjunga till någon! anna tar en buss som går 16.11 så det dröjer inte så länge tills hon är här. en läskig sak är att jag är själv. det är helt tyst i hela skolan, det enda som hörs är då jag trycker på knapparna på tangentbordet. jag hör tillåmed hur vinden blåser omkring snön ute. men det beror nog på att det är dåligt isolerat. jag känner typ hur det blåser in. HUJJA! tur att jag sitter med jackan på!!!



           bild från tidigare i veckan. på andra bilden har jag en asmysig tröja. vet inte varsifrån den är men übermysig!!



Puss/M



Av Marie Sundqvist - 15 december 2010 21:03

jag orkar inte blogga. orkar inte blogga om söta små fluffiga moln som flyger omkring när det egentligen svävar åskmoln kring mitt huvud.  jag kom nyss hem. hem från en fruktansvärd kväll. fått sjunga typ 5 gånger/timme i 2,5 timmar och endast 4 låtar. jag vill aldrig höra de låtarna igen. elr jag måste ju för imorgon äre ju igen. samma visa. samma jävla visa. hoppas jag hinner dö tills dess. eller iallafall bli magsjuk. jag orkar inte. det är för jobbigt. min röst gör ont. det känns som att en bäver gnagit innifrån. ingen härlig känsla. som tur är har vi sovmorgon imorgon. och som tur är har jag min underbara pappa. tack för att du finns!

Av Marie Sundqvist - 15 december 2010 15:54

Hej! har slutat men jag sitter i ett klassrum med två tjejer från klassen, den ena skriver ett prov och den andra sitter på fb, tror jag. vi sitter i var sin del iaf ;b

jag ska vara kvar i skolan till klockan 17.45, då ska jag å anna nämligen sjunga på julbordet. nervöst eftersom vi knappt hunnit öva nå! ;ssss men det ska nog gå bra , hoppas jag :o  anna kommer snart, hon var tvungen att åka hem för att  "lämna sina grejer innan vi ska sjunga" ett ord anna, DRYGT. hoppas vi ska fika ngt innan för annars kommer jag dö av hunger! :(:(:(:(


Berättar hur det gick imorgon! för då ska vi nämligen också sjunga, samma tid, samma plats, samma låtar!


Puss/M




Av Marie Sundqvist - 14 december 2010 12:56

Heej! Tisdag idag! har inte bloggat på ngn dag men jag har inte haft nå tid :s

det blir bättre!


igår var det lucia. halv1 skulle vi vara på sjukhuset och lussa. det blev lyckat, ja för det mesta iallafall! gick omkring å sjöng där i några timmar på flera olika avdelningar, alla blev så himla glada! efter det hoppade vi in i bilen med sara som chaufför. första gången jag åkte med henne! å jag måste säga, jag blev förvånad.

heheh.

sen bar det vidare till G-stad. Äta middag (som btw var JÄTTEGOD) och sen ha genrep. klockan 19 gick vi genom kyrkan å sjöng för fulla muggar. UNDERBART med en full kyrka.



nu verkar många vara irriterade pga att luleå kommon blockerar alla sidor. herregud vad löjlig luleå kommun är!



nä, nu ska jag gå! den nya headern kommer snart inploppande!



Puss/M




  luciatåget! vi var få men lät bra. som vanligt då!

Av Marie Sundqvist - 11 december 2010 18:03

Heej. jag mår inte så jättebra just nu så jag bloggar bara för att jag lovat det.

dagen har bestått av att jag legat och dött i min säng, vardagsmat. for iväg för lite ärenden. köpte såna där pinnar som det är nå vätska i som man ska frysa å då, POFF blir det till glass. ett mirakel. det ska jag sitta å tröstäta senare.

har lagat mat också. jag gillar att laga mat när jag inte mår bra. det är liksom, rogivande, man kan inte tänka på annat utan måste vara fullt koncentrerad.

nu sitter jag här, mätt som en häst med tankar som vimlar omkring i mitt huvud.


jag har också börjat göra om bloggen (som jag också lovar tidigare) så ni lär se lite förändringar framöver, om ni inte redan gjort det vill säga.

hörs väl kanske senare.


Puss/M

Av Marie Sundqvist - 10 december 2010 14:31

Hej hörrni! fick redovisa min svenska idag, det var det värsta jag har gjort. jag ville bara springa därifrån, lägga mig på golvet och gråta. ju fler gånger jag säger det, ju svårare är det att förstå att det faktiskt hänt. det som finns kvar av dig är bilder i mitt huvud och boken med alla fina kommentarer som dem skrev när du försvann. elli hade rätt, det som gör mest ont att läsa är de små vardagssakerna.


"Magnus, kom ihåg på hemkunskapen, du vet den brända maten. Men du brydde dig inte... bara åt och sa

-Gott men lite bränt kanske"


"Vila i frid tills jag kommer"



"På discot på Bergs i fredags så spelade dom en låt tillägnad dig. Halva dansgolvet stod och grät till I´ll be missing you"



"Man vet inte vad man har försen det är borta"



"Du var en bra vän, ställde alltid upp. Saknar dig"



"Där kom du med ditt glada leende varje dag med nya tossiga påhitt.

Men nu på Jorden du har gjort ditt.

Det sista jag hörde av dej var

att du ville ha Mattias Hedqvists hår

och nu önskar jag mer än allt att du fått det du ville ha.

Vila i Frid."




"Vi syns i himmelen för en gång ska vi alla dit"



"Utan varning,

utan stopp.

Försvann du bort.

Upp till himlen

där mår du bra.

Fast jag aldrig ett ord sa.

Vila i frid

vi saknar dig

Kramar"




"Var fan är du?! Du ska ju vara här!!!"




dessa är bara några av de kommentarer som står i boken. det finns också dem som gjort ett porträtt av han.


Guu jag saknar dej mer än någonsin nu, jag behöver dig!



Skriver mer sen.


Puss/M





   


*

Av Marie Sundqvist - 9 december 2010 19:36


Presentation

*-*

Sök i bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Hur ställer du dig i frågan om abort?
 För
 Mot
 Delad mening
 Jag bryr mig inte, man får göra som man vill
 Det beror på hur "fallet" är

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

Nedräkning till skolavslutningen!

Nedräkning skolavslutning!


Ovido - Quiz & Flashcards